Get Adobe Flash player

 

Gesponsord door
Centraal Zuid-Limburg

 

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

De gezelligste jaarmarkt van Limburg is in Oirsbeek!

 
Op zondag 14 juli 2109 organiseert Harmonie St. Gerlachus uit Oirsbeek haar traditionele jaarmarkt.
De markt heeft in het verleden met recht een goede naam opgebouwd in heel Zuid Limburg. Ook dit jaar zullen er weer vele kramen te bewonderen zijn en kunt u heerlijk slenteren langs de vele koopwaar die door de kooplui wordt aangeboden.
Het marktparcours is opgezet in het centrum van Oirsbeek tegen de achtergrond van eeuwenoude gebouwen. De kramen en stands staan opgesteld in sfeervol ingerichte straten en op het marktplein, waar
zich ook de grote rommelmarkt bevindt waar u naar hartenlust en tegen een zacht prijsje kunt zoeken naar leuke spulletjes die door de inwoners van Oirsbeek gratis ter beschikking zijn gesteld. De opbrengst hiervan komt in zijn geheel ten goede aan de Harmonie.

Dit jaar is er ook, rond en op het marktplein, ruimte voor diverse activiteiten. Daarbij is zeker aan de kinderen gedacht die gezellig kunnen ravotten op een groot springkussen en zich kunnen uitleven op een heuse bungee trampoline en rondjes kunnen draaien op de carrousel! Er zijn ook op diverse plaatsen muzikale optredens die zeker zullen bijdragen aan een gezellige sfeer!!

Binnen het parcours worden door de harmonie op twee locaties buffetten ingericht waar u kunt genieten van een drankje. Bij het buffet op het marktplein is er ook koffie en heerlijke Limburgse vlaai te verkrijgen.

Wij hopen u op zondag 14 juli 2019 te mogen begroeten. De markt begint om 10.00 uur!
Bij de entreeprijs van € 2,00 krijgt u óók nog een gratis consumptie. Er is voldoende parkeergelegenheid.