Get Adobe Flash player

 

Gesponsord door
Centraal Zuid-Limburg

 

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

IN MEMORIAM Jan Offermanns

Jan Offermanns
 
Vandaag 7 januari heeft ons het trieste bericht bereikt dat Jan Offermanns, na een kort ziekbed, is overleden.
 
We herinneren ons Jan als een zeer betrokken lid van onze harmonie waar hij met verve de trombone bespeelde. Buiten het beoefenen van de blaasmuziek was Jan, samen met zijn vrouw Fieny, hun zoon Roger, schoondochter Nicole en de kleinkinderen Tim en Lieke ook altijd present bij nagenoeg alle activiteiten van de harmonie…van jaarmarkt tot het bijhouden van het muziekarchief. Je kon altijd een beroep op Jan doen.
 
Hoewel we door alle corona-perikelen elkaar het afgelopen jaar niet veel hebben kunnen ontmoeten was Jan er wel weer bij toen we tijdens de afgelopen zomer weer even konden repeteren. We herinneren ons Jan als goedgehumeurd, altijd in voor een kort praatje met zowel de oudere als onze jongere leden. We zijn blij en trots Jan gekend te hebben en hebben volop genoten van wie hij was als muzikant maar zeker ook voor wie hij was als persoon.
 
Jan laat voor ons een leegte achter. Zijn stoel bij de harmonie blijft nu voor altijd leeg. Wat blijft zijn de herinneringen, voor altijd!
 
We hopen dat Fieny, Roger & Nicole, Tim en Lieke na het verdriet, troost mogen vinden in de vele mooie herinneringen aan wie Jan was, als man, als vader, als schoonvader en opa.
 
Heel veel sterkte toegewenst!
 
Leden, dirigent en bestuur van harmonie St. Gerlachus Oirsbeek
 
Pierre Dols
Voorzitter