Get Adobe Flash player

 

Gesponsord door
Centraal Zuid-Limburg

 

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

We naderen het einde van 2021 en een nieuw jaar dient zich aan..

 
Vorig jaar hebben we door lockdown-maatregelen in stilte Nieuwjaar gevierd.
 
Net als eind vorig jaar stond ook dit jaar een kerstconcertje in het dorp gepland. Het vorig jaar kon dit concertje in de buitenlucht in het dorp niet doorgaan vanwege de overheidsmaatregelen in verband met Corona. Dit jaar is zo’n concertje weer georganiseerd en we hadden gehoopt, met de inmiddels gebruikelijke maatregelen zoals 1,5 meter afstand houden en dergelijke, wel op een verantwoorde manier weer ‘kerstsfeer-muziek’ rondom het marktplein in Oirsbeek te kunnen laten horen….maar helaas…nu gooit dit jaar een nieuwe Covid-19-virusvariant het spreekwoordelijke ‘roet in het eten’. 
 
Zo op het einde van het jaar 2021 kijken we terug op een jaar van hoop op minder Covid-19-maatregelen, op weer meer samen mogen en vooral als harmonie om weer fijn muziek samen te kunnen maken. Deels is dit gelukt en heeft een schitterend concert opgeleverd samen met harmonie St. Bavo uit Nuth. Helaas ging meteen daarna ‘alles op slot’ en weer schakelden we allemaal terug naar inmiddels bekende maatregelen. Het lijkt erop dat we hieraan wennen…maar aan sommige dingen wil je niet wennen.
 
Onze harmonievereniging is een vereniging met tradities en met onze muziek willen we deze tradities voortzetten. We gaan voor een mooi muzikaal harmonie-jaar 2022 en hopen met volle inzet onze muzikale activiteiten te hervatten als de situatie dit toelaat… We danken u voor uw steun aan de harmonie in 2021, ondanks dat we door allerlei maatregelen niet muzikaal hebben mogen bijdragen aan activiteiten in Oirsbeek.
 
Alle goeds voor 2022 toegewenst…maak er samen, binnen wat mogelijk is, een fijn en gezellig jaar van! 
 
Zoals voorgenomen gaan we ook voor u in 2022 weer een mooi muziekprogramma samenstellen. Wanneer we een concert geven, daarover publiceren we tijdig in het weekblad Goed Nieuws voor Oirsbeek en omstreken.
 
We zien u graag terug, in goede gezondheid, in 2022 om samen met u te genieten van de muziek.
 
 
Namens de leden, dirigent en bestuur van harmonie St. Gerlachus. 
 
 
Pierre Dols
Voorzitter