Get Adobe Flash player

Binnenkort

Datum Agendapunt
15-09 Processie
22-09 Concert 75 jaar bevrijding
27-09 Concertreis
27-10 Solistenconcours Opmaat

 

Gesponsord door
Centraal Zuid-Limburg

 

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Een mooi 2018 toegewenst!

Vandaag 31 december en met nog één dag in 2017 te gaan, kijken we uit naar 2018! We laten een mooi, muzikaal 2017 achter ons waarin we voor de eerste keer een Carnavalsconcert georganiseerd hebben samen met carnavalsvereniging de Sjepene in november jongsleden en het MFC 'De Oirsprong' carnavalesk en muzikaal ‘op stelten gezet’. Een avond dus voor de carnavalsvierder én voor de muziekliefhebber.

In 2017 hebben we diverse (buiten)concerten gegeven, gebeurtenissen muzikaal opgeluisterd en ook weer onze gezellige Jaarmarkt georganiseerd. Het jaar hebben we in december traditioneel afgesloten met ons welbekende en sfeervolle Kerstconcert.

Dit alles kan alleen tot stand komen dankzij de inzet van velen.

Hartelijk dank daarvoor aan onze leden, de dirigent en de commissies van de harmonie!

Ook dank aan de inwoners van Oirsbeek en omstreken die op de een of andere manier harmonie St. Gerlachus in 2017 hebben gesteund als vrijwilliger, sponsor, oud lid, donateur of als bezoeker aan een van onze activiteiten.

In 2018 is onze muziekkalender gevuld met een aantal mooie muzikale activiteiten waarbij u natuurlijk weer van harte welkom bent. We zien dan ook alvast uit naar uw komst om samen met harmonie St. Gerlachus te genieten van muziek en van gezelligheid bij u in de buurt.

Dat 2018 voor u een mooi jaar mag worden!

Namens de leden, de dirigent en het bestuur van harmonie St. Gerlachus.

Pierre Dols 

Voorzitter