Nieuws

 • Gerlachusmis
  Op zondag 15 januari 2023 zullen wij Harmonie St. Gerlachus te Oirsbeek de jaarlijkse Gerlachusmis opluisteren ter ere van ons patroonsfeest. U bent van harte welkom! De mis is om 11.00 uur. Bestuur, dirigent en leden van Harmonie St. Gerlachus
 • Alle goeds voor 2023 toegewenst
  Het jaar 2022 is alweer bijna voorbij …en een gloednieuw jaar staat op het punt van beginnen… Voorafgaande jaren waren nog getekend door alles wat met Corona te maken had…maar gelukkig is 2022 een jaar geworden waarin we de Corona-maatregelen ‘achter ons hebben kunnen laten’. We zijn meteen in 2022 dan ook gestart met ‘het …
 • Kerstconcert 2022
  De Sint is weer terug naar het warme Spanje en hier komen de kerstlampjes weer te voor schijn. In de donkere dagen vullen wij de stiltes graag met muziek en nodigen wij jullie uit voor ons Kerstconcert 23 december. De zaal is open v.a. 19.00 in Partycentrum de Oirsprong. Vrije entree. Komen jullie allen tesamen?
 • Intocht Sinterklaas Oirsbeek
  Sinterklaas is veilig aangekomen voor de kerk onder muzikale begeleiding van Kon. Schutterij St. Lambertus Oirsbeek, de overbelichte Harmonie St. Gerlachus en het orgel van Sinterklaas. Een fijn sinterklaasfeest allemaal!
 • Foto’s Themaconcert 15/10/22
  Zaterdag 15 oktober hebben wij weer een prachtig Themaconcert mogen opvoeren in samenwerking met De Zanderling – Immanuel Boie!