Nieuwjaarsbericht 2023

Zo aan het eind van 2023 een moment om terug te kijken met een vooruitblik naar het nieuwe jaar 2024.

Het afgelopen jaar is weer een jaar om met gepaste trots op terug te kijken. Dit met dank aan de leden voor hun inzet voor de vereniging, de muziekdocenten voor het opleiden, de dirigent voor de muzikale ontwikkeling en allen uit Oirsbeek en omgeving die de harmonie in 2023 op de een of andere manier hebben gesteund met een financiële bijdrage of met hun inzet voor de harmonie.

Gedurende 2023 hebben we diverse muzikale activiteiten ondernomen en ons gepresenteerd in Oirsbeek als harmonie bij feestelijke gelegenheden, met (open-air) concerten, de jaarmarkt in de zomer en natuurlijk in de maand december bij het inhalen van Sint Nicolaas. Volgens, inmiddels traditie, hebben we tijdens onze laatste repetitie van 2023 een drukbezocht en stemmig kerstconcert verzorgd, dit jaar met medewerking van het combo-koor Mozaïek uit Hulsberg.

We hopen in de loop van 2024 u ook op diverse momenten muzikaal te verrassen zeker nu het duidelijk is dat de gemeente Beekdaelen het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) op 7 juli aanstaande gaat organiseren in combinatie met het 5-jarig bestaan van de gemeente. We zijn met onze leden, dirigent en bestuur inmiddels weer volop bezig met plannen en ideeën om 2024 muzikaal in te vullen. Hoe we dat gaan doen leest u op onze Facebookpagina en ook in het weekblad ‘Goed Nieuws’. We hopen van harte u allen in 2024 weer te zien bij een van onze activiteiten!

We wensen u een goed 2024 toe, met alles wat wenselijk is maar bovenal in goede gezondheid!

Namens de leden, de dirigent en het bestuur van harmonie St Gerlachus.

Pierre Dols, voorzitter