Jaarmarkt te Oirsbeek

Op zondag 10 juli 2022 houdt Harmonie St. Gerlachus uit Oirsbeek wederom haar traditionele, gezellige  jaarmarkt in het centrum van Oirsbeek. De markt heeft in het verleden met recht een goede naam opgebouwd in de wijde omgeving. Ook dit jaar zullen er weer vele kramen te bewonderen zijn. Het marktparcours is opgezet in het centrum van Oirsbeek tegen de achtergrond van eeuwenoude gebouwen. De kramen en stands staan opgesteld in sfeervol ingerichte straten en op het marktplein. Op het marktplein is een apart ingerichte grote rommelmarkt waar u naar hartenlust en tegen een zacht prijsje kunt zoeken naar leuke spulletjes die door de inwoners van Oirsbeek gratis ter beschikking zijn gesteld. De opbrengsten hiervan komen in zijn geheel ten goede van de Harmonie. Voor deze rommelmarkt is vanaf dit jaar meer ruimte ingericht op het marktplein.


Op en rond het marktplein zijn er diverse activiteiten, zoals verschillende oude ambachten. 


Er is zeker ook aan de kinderen gedacht die dit jaar gezellig kunnen spelen: er is een springkussen, een groot jungle spellenpakket, en De Bijzondere Ballon zorgt voor entertainment met ballonnen!

Langs het parcours zijn er door de harmonie op twee locaties buffetten ingericht waar u kunt genieten van een drankje. In de Dorpstraat zijn er heerlijk gekoelde drankjes en bij het buffet op het marktplein zijn er naast de gekoelde dranken, ook koffie en heerlijke Limburgse vlaai te koop. Muzikanten zullen zorgen voor een extra gezellige sfeer. Dit jaar treedt orkest Reality voor u op.

De spullen voor de rommelmarkt zullen dit jaar worden opgehaald op zaterdag 9 juli.  
Door het vele werk dat er moet gebeuren op zaterdag zullen we al vroeg, om 9 uur, starten met de inzamelactie. Hebt u waardevollere spullen, hang dan de brief die u van de harmonie heeft ontvangen duidelijk zichtbaar aan uw raam. Als u het prettiger vindt, kunt u de spullen ook zelf afgeven op de markt.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het marktterrein. Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 10 juli vanaf 10.00 uur! Bij de entreeprijs van € 2,00 krijgt u ook een gratis consumptie.

Mocht u op het laatste moment besluiten om toch nog een kraampje te willen nemen neem dan contact op met Pierre Boymans 046-4424640

Zie voor meer informatie: